Abyss

Informacije

Ovdje vam nudimo osnovne informacije o izletima broda Abyss. U slučaju dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem maila ili telefona.

Abyss sezona

Brod Abyss nudi ribolovne i ostale izlete uglavnom tokom cijele godine, osim između 12 i 3 mjeseca kada se brod nalazi na kopnu radi godišnjeg održavanja. Ukoliko ste zainteresirani za ribolovni izlet baš u tom periodu, slobodno nas kontaktirajte a mi ćemo dati sve od sebe da udovoljimo Vašem zahjevu.

Odgoda izleta

U slučaju loših vremenskih uvjeta (snažan vjetar, veliki valovi, kiša,..)  samo kapetan može odlučiti da li će se izlet otkazati ili odgoditi, uvijek i jedino zbog sigurnosti putnika. Ukoliko ne postoji mogućnost da se izlet odgodi za kasniji datum dok su gosti u Rovinju, uplaćeni iznos izleta (polog) biti će u cijelosti vraćen gostima do kraja njihovog boravka u Rovinju ili preko bankovnog računa po primitku svih podataka. Uplaćeni iznos izleta neće biti vraćen gostima ako gosti zbog osobnih razloga odgode izlet.

Ribolovna oprema

Brod Abyss nudi kompletnu opremu za sve vrste izleta u svojoj ponudi. Ukoliko želite donijeti vlastitu opremu, preporučujemo vam da nas najprije kontaktirate kako bi izbjegli nepotrebno gomilanje opreme na brodu i vašem putovanju.

Što s ulovom?

Ulovljena riba je vlasništvo broda, ali posada broda Abyss sa zadovoljstvom će odvojiti dio manje ribe za vašu večeru, posebno ako je riba ulovljena tokom ribolova iz brodica. Međutim, kada se radi o tuni, riba se prodaje profesionalnim ribarskim zadrugama (odobrene od strane zakonskih institucija i mđunarodnih udruženja) koje same dalje odlučuju kako će se riba prodavati. 

Osiguranje

Brod i gosti u potupnosti su osigurani. U slučaju da gost izgubi ili ošteti ribolovnu opemu u vlasništvu broda Abyss ista će se šteta naplatiti po završetku izleta.

Smještaj u Rovinju

Za više informacija o smještaju u Rovinju pogledajte sekciju Rovinj – smještaj.

Što ponijeti?

Malo sreće!!!

Ipak, preporučujemo gostima da sa sobom ponesu sunčane naočale, kreme za zaštitu od sunca, majicu s dugim rukavima (budući da zna biti hladno u jutarnjim satima), kameru te odgovarajuće lijekove protiv morske bolesti.

Abyss Fishing Charter – Rovinj, Istra, Hrvatska – GSM +385 (0)91 588 3470 – info@abyss-fishing.com