Abyss

Izleti

U našoj ponudi možete pronaći 2 vrste izleta:

Ribolovni izleti

Čisto azurno more, razvedeno i raznoliko priobalje zaštićeno bujnom vegetacijom te bogato podmorje idealni su uvjeti za savršeno ribolovno iskustvo. Tome u prilog ide i blizina Nacionalnog parka Brijuni, Parka prirode Limski Zaljev i Park šume Punta Corrente te desetaka potopljenih brodova (Baron Gautsch), koji nude pravo bogatstvo morskog svijeta.

Big game ribolov

  • maksimalan broj osoba 4
  • ribolovna zona proteže se do 12 nautičkih milja od obale
  • vrste riba koje se love: plavoperajna tuna
  • polazak i trajanje izleta – 5:00-13:00 (u dogovoru s kapetanom broda polazak se može prilagoditi vašim željama). Izlet traje ukupno 8 sati 
  • u cijenu su uključene sljedeće usluge: skiper, ribolovni ekspert, gorivo, hrana i piće, ribolovne dozvole, ribolovna oprema, mamci, brum, osiguranje putnika i PDV.

Sportski ribolov iz brodice (bulentin)

  • maskimalan broj osoba 6
  • ribolovna zona proteže se do 12 nautičkih milja od obale
  • vrste riba koje se love: šarun, arbun, menula....
  • polazak i trajanje izleta: mogući su jutarnji izleti koji traju od 8:00-12:00 ili popodnevni izleti koji traju od 15:00-19:00. Termini izleta dogovaraju se s kapetanom. Izlet traje ukupno 4 sata s otprilike 3,5 sata ribolova.
  • u cijenu su uključene sljedeće usluge: skiper, ribolovni ekspert, gorivo, piće, ribolovne dozvole, ribolovna oprema, mamci, brum, osiguranje putnika i PDV.

Jednodnevni izleti

Rovinjski arhipelag

Brodom Abyss posjetite veličanstveni rovinjski arhipelag koji se sastoji od ukupno čak 22 otoka i hridi. Upoznajte povijesne znamenitosti poput dvorca obitelji Hutterott na otoku Sv. Andrije, svjetionik Sv. Ivana, panoramu starogradske jezgre, rimsko  groblje na otoku Figarola,... Ujedno možete iskusiti i čari skrivenih plaža i uvala uživajući u prekrasnom i bistrom Jadranskom moru.

Vrijeme trajanja izleta je 4 sata.

Limski zaljev (rezervat prirode)

Limski zaljev jedan je od najljepših zaljeva Jadranske obale. Dug je 11 kilometara a njegove dubine skrivaju uzgajališta prvoklasnih riba i školjaka koje možete kušati u restoranima na samom kraju Limskog zaljeva.  Duž samog zaljeva očarat će vas bogata mediteranska vegetacija među kojima se skrivaju arheološka nalazišta kao što je špilja Sv. Romualdo.

Vrijeme trajanja izleta je 6 sati.

Nacionalni Park Brijuni

Posjetite otočje Brijuni, jedini nacionalni park na Istarskom poluotoku sa svojih 14 otoka i otočića. Oni su ujedno i najzanimljivija i najrazvedenija grupa otočića koja obiluje raskošnim raslinjem. Pritom su nezaobilazni bizantski kastrum, rimske ladanjske vile, stara maslina iz IV st., safari park, foto izložba „Tito na Brijunima“, golf tereni. 

Ekskluzivno ljetovalište koje je privlačilo i još uvijek privlači jet-settere cijeloga svijeta. Nehru, Naser, Indira Ghandi, James Joyce, Thomas Mann, Ho-Si-Min, Henry Kissinger, Kraljica Elizabeth II, Sophia Loren, Elizabeth Taylor, Richard Burton, Plácido Domingo samo su neke od brojnih poznatih  ličnosti iz svijeta zabave i politike koje je ugostio Josip Broz Tito na svome omiljenom ljetovalištu.

Vrijeme trajanja izleta 6 ili 10 sati, ovisno o željama klijenta.

Abyss Fishing Charter – Rovinj, Istra, Hrvatska – GSM +385 (0)91 588 3470 – info@abyss-fishing.com